Objavljeno: 09. 03. 2023.
Kategorija: Novosti

APLIKACIJA ZA MOBILNE UREĐAJE “NAUTICA CBC”

 

Korisnicima Android i IOS operacijskih sustava dostupna je aplikacija za mobilne uređaje NAUTICA CBC. Višejezična aplikacija za mobilne uređaje NAUTICA CBC pruža interaktivno sučelje sa opisom, slikama i podacima o točkama interesa (kulturnoj i prirodnoj baštini, nautičkim informacijama te ostalim zanimljivim točkama) Starog Grada na otoku Hvaru u Republici Hrvatskoj i gradu Kotoru (i širem području grada Kotora) u Crnoj Gori.

Geo-referenciranim snimanjem snimljen je prilaz s mora Starom Gradu i Kotoru te su uz svaku navedenu točku interesa korisnicima mobilne aplikacije dostupna 360 stupnjeva snimka s mora. Mobilna aplikacija također nudi Kuharicu Okusi tradicije sa 30 recepata tradicionalnih jela (ribljih, mesnih, povrtnih i slastica) sa video snimkama pripreme jela s ciljem promicanja gastronomske ponude Republike Hrvatske i Crne Gore.

 

Pozivamo Vas da instalirate aplikaciju NAUTICA CBC i uživate u opisima, video snimkama točaka interesa Starog Grada i Kotora te da uz recepte i video snimke pripreme jela doživite okuse tradicije.

App Store

 

Google Play